Sida: 1 2 3 4 5

Sommaren 1967 fyllde jag moped och började i klass 9

Bakåt
1967 Skolresa till Göteborg och bilder från Huskvarna

Skolresan på våren i klass 8 gick åter till Göteborg. jag tog också några bilder i Huskvarna, men mest körde jag väl på min nya Zündapp KS50 Super Sport!
Visa
Sommaren 1967 Eskilstuna och Hultsfred

Sommaren 1967 var morfar och jag på besök hos mamma och Gösta Gehlin i Eskilstuna. Jag hälsade också på pappa i Hultsfred.
Visa
Våren 1968 i Huskvarna

Våren 1968 gick jag ut klass 9 i Alfred Dahlinskolan. Förutom tåg- och släktbilder finns det lite bilder på klasskamraterna här.
Visa
Sommaren 1968 i Huskvarna, Hässleholm och Falkenberg

Sommaren 1968 tog jag tåget tillbaka till min barndoms Hässleholm. Jag fotograferade också en del i Huskvarna och när jag var hos pappa och Birgitta i deras sommarhus i Falkenberg.
Visa
Hösten 1968 i Huskvarna, några utflykter med tåg och julen 1968

Hösten 1968 började motorvägen utanför vårt radhus bli färdig. Jag minns fortfarande den fantastiska känslan när det röd-gula natriumljuset tändes första gången! Jag var och tittade på Sim-SM i Rosenlund, jag följde med mamma och morfar till Tabergs topp, och jag gjorde en alldeles egen utflykt per chartertåg till Köpenhamn. Julen firade vi som vanligt hos släktingarna i Huskvarna.
Visa
Våren 1969 i Huskvarna och skolresa till Kalmar

På våren 1969 lärde jag mig framkalla mina svartvita filmer själv. Resultatet blev väl inte helt lysande, men man fick i alla fall se resultatet snabbt. Min syssling Tomas och jag köpte också samtidigt våra första systekameror - varsin Minolta SRT 101 - och sedan vidtog ett flitigt fotograferande. I juni ordnade jag en skolresa per tåg (!) med hela vår klass GN1 till Kalmar.
Visa
Framåt
Sida: 1 2 3 4 5

Tillbaka