Sida: 1 2 3 4 5

1969 hade jag en ny kamera

Bakåt
Sommaren 1969 med kamraterna i Huskvarna och jobb i Eskilstuna

Sommaren 1969 började med en beryktad båttur på Vättern. Sedan var det dags att åka till Eskilstuna för lite sommarjobb. Ganska snart var jag tillbaka i Huskvarna igen med många bilder på alla vänner där.
Visa
Hösten 1969 i skolan och med mycket tåg

Hösten 1969 tog min kamrat Anders Junedahl körkort, så då blev det en del bilåkande hit och dit. Dessutom åkte jag förstås och fotograferade tåg så ofta jag kunde. I övrigt var det gymnasiets åk 2 Na-linjen som gällde, inklusive tidstypiskt luciafirande...
Visa
Vinter 1970 med mycket flickor och ännu mera tåg

Vintern 1970 hade Vättern frusit så att det gick att promenera hela vägen till Sanda udde. Under sportlovet i februari åkte Junedahl och jag chartrat tåg tillsammans med många vackra flickor till Stockholm. Jag hann också att hälsa på hos pappa i Hultsfred och åka smalspår tillsammans med min lillebror Joakim.
Visa
Våren 1970 hade jag med kameran till Alfred Dahlinskolan

Under våren 1970 hade jag till lärarnas förskräckelse med mig kameran allt som oftast till skolan. Här är en del bilder på klasskamraterna i klass G2d men också på många andra som jag hängde ihop med på fritiden.
Visa
Den 29 maj 1970 cyklade klass G2d till Gränna och Bunn

Fredagen den 29:e maj gjorde jag och mina klasskamrater en utflykt per cykel. Färden gick först till Gränna där vi besåg André-museet. Sedan tog vi oss på knaggliga vägar via Östanå ner till Förnäs vid Bunn och sedan med båt över till Långön där vi upprättade nattens tältläger och grillade kyckling.
Visa
Sommaren 1970 var varm och lång

Sommaren 1970 åkte jag till biologidagarna i Uppsala som representant för min klass. Anders Junedahl och jag gjorde också en biltur till Eskilstuna och Stockholm vid midsommar. Sedan jobbade jag i parkförvaltningen och med att förbereda inflyttningen i Sanda Gymnasieskola som invigdes av Olof Plame i augusti.
Visa
Framåt
Sida: 1 2 3 4 5

Tillbaka

 

 
Free counter and web stats