Sida: 1 2 3

1974 började jag ta körlektioner

Bakåt
Hösten 1974

Hösten 1974 var jag tillbaka i Göteborg för fjärde och sista året på Chalmers. I november gjorde jag en utflykt Göteborg - Borås - Varberg med Svenska Järnvägsklubbens nymålade lok O 214. Julen firade mamma och jag som vanligt numera hos tant Astrid på Tegnergatan i Huskvarna.
Visa
1975

Efter lite julferier hos pappa i Hultsfred och några labbar och tentor kunde jag i juni 1975 kalla mig för civilingenjör i elektroteknik. Dessutom tog jag långt om länge mitt körkort efter en vådlig uppkörning i Mölndal. Civilingenjör eller inte, försvaret kallade in mig och placerade mig först på I1 i Kungsängen och sedan på FOA i Stockholm. Boendet växlade mellan Göteborg, Stockholm och Huskvarna i en väldig röra, och så mycket fotograferat blev det inte detta år.
Visa
1976

Inte heller 1976 visste jag riktigt var jag hörde hemma - nyår hos pappa i Hultsfred, fortsatt värnplikt på FOA i Stockholm med besök då och då i Göteborg. Sommaren 1976 ryckte jag i alla fall ut ur det militära, men fortsatte att bo i studentlägenheten försvaret hade ordnat på Hugin & Munin, ett studenthem på Öregrundsgatan i Stockholm. Där träffade jag många glada kamrater och deltog i mycket festande, bl a som delansvarig för föreningens vinstgivande pub. Några tåg blev också fotograferade.
Visa
Framåt
Sida: 1 2 3

Tillbaka

 

 
Free counter and web stats