Sida: 1 2 3 4 5

Liv och leverne i Stuvsta

Bakåt

Vinter och vår 1990


Våren 1990 bestod familjen Berkman-Johansson av hela 6 personer, och en klar majoritet var barn. Det ställde lite krav på logistiken, planering och utflyktsmål. Vi klarade i alla fall av att både resa med tåg till Arvidssons i Göteborg och att vara på Adelsö, utöver det vanliga hemmalivet på Segersminnevägen i Stuvsta.
Visa

Sommar, höst och vinter 1990


Sommaren 1990 gjorde vi bara en kort utflykt till Huskvarna och så lånade vi familjen Harléns stuga vid Vansjön i Västmanland. Sedan gick hösten fort mot jul i Stuvsta och nyårsbesök hos familjen Arvidsson i Göteborg.
Visa

Hela året 1991


Våren 1991 gjorde jag och mitt ATR en utflykt till Utö. Sedan var det dags för midsommar på Adelsö med sedvanligt firande. Till hösten sålde jag ATR och tog på nytt anställning på Ericsson. Bland de första uppdragen blev en resa till ITU i Geneve, och då hann jag göra en tågutflykt i Alperna. Ja, sedan var det snart dags för jul igen.
Visa

Våren 1992


Jag gjorde en liten tur till Aten för Ericsson. En helg i juni besökte hela familjen Parken Zoo i Eskilstuna och sedan var det dags för midsommarfirande med släkten på Adelsö. En liten tur till Tyskland i jobbet blev det också innan det var dags för semester.
Visa

Sommar och höst 1992


Sommaren 1992 bodde vi på Honungstorp på Öland. På väg hem hälsade vi på farfar och Birgitta i Hultsfred. Sedan var det dags för mig att i tjänsten resa till soliga Californien för affärsdiskussioner med NET. Hösten gick vidare med skogspromenader, hästridning och en tågresa till Hultsfred. Sedan blev det plötsligt jul med tomte och allt. Nyår firade vi tillsammans med familjen Arvidsson här hemma i Stuvsta.
Visa

Vår och sommar 1993


Våren 1993 var jag också mycket i Californien för Ericssons räkning. Hemma blev lekstugan byggd och när sommaren kom åkte vi till Öland för andra året i rad. Vi bodde också den här gången på gården Honungstorp i närheten av Källa på norra delen av ön.
Visa

Hösten 1993


Pia fyllde 40 år den 15 augusti och åkte sedan med väninnan Carina på solsemester till Cypern. Erik firade med ett riktigt spökkalas på sin 7:e födelsedag den 1 november. Sedan blev det jul med riktig tomte och allt.
Visa

1994


1994 var ett trevligt år med födelsedagar och släktkalas hemma i Stuvsta. På semestern åkte vi till Linderöd i Skåne, på hösten besökte vi Hultsfred och snart var det jul igen.
Visa
Framåt
Sida: 1 2 3 4 5

Tillbaka