Sida: 1 2 3 4 5

Liv och leverne i Stuvsta - 2

Bakåt

1995


1995 skedde flera stora saker: Vi byggde om hela köket, sedan anlände vår första hund, labradoren Zorro, och på sommaren hyrde vi för första gången torpet Oron utanför Nässjö på småländska höglandet. Midsommar firade vi som vanligt på Adelsö och så var det lite födelsedagar och annat också att klara av.
Visa

1996 Första halvåret


Våren 1996 deltog Johan i Stockholm minimarathon. Erik slutade 3:e klass och började på mellanstadiet. Pia, Anna och Karin var i Nässjö på Antons dop och sedan åkte de alla tre med mormor till Mumindalen utanför Åbo i Finland.
Visa

1996 Andra halvåret


I juli åkte Erik, Johan och Rolf med American Airlines till Californien och tittade på sevärdheter där. Det blev bl a Golden Gate Bridge, Yosemite och Disneyland. Väl hemma igen gjorde hela familjen en tur till Rune och Karin på Aspö. Efter lite födelsedagsfester hemma i Stuvsta åkte jag på en riktig långresa till Australien och Malaysia för Ericssons räkning.
Visa

1997


Vi började året med att fira morfar som fyllde 75 år, Anna och Karin medverkade i en mus-ikal och sedan åkte jag till Las Vegas en sväng medan Johan fick nöja sig med en skolresa till Älvdalen. Anna, Karin och jag tog flyget till Paris och Disneyland där, sedan blev det sommar som vanligt i Ormaryd och lite olika aktiviteter på hösten.
Visa

1998


Efter att ha byggt med Meccano passade det med en skidtur på Lida i början av året. Jag var flera gånger i USA, bl a på en stor säljkonferens för Ericsson i Jackson Hole. I maj konfirmerades Johan och fortsatte sedan i Kyrkans Unga. Sommar som vanligt i Ormaryd och därefter bl a ett besök på Järnvägsmuseum i Gävle. Anna, Karin och jag gjorde en liten mellandagstur till tant Astrid i Värnamo och till farfar och Birgitta i Hultsfred.
Visa
Framåt
Sida: 1 2 3 4 5

Tillbaka